Beursvloer Delft/Midden-Delfland 9 april: Verrassend handelen!

Op dinsdag 9 april wordt de 13de editie van de Beursvloer in Delft en Midden-Delfland georganiseerd. De beursvloer is hét netwerkevenement waar je bij moet zijn.Goede doelen, organisaties en ondernemers vinden elkaar tijdens de beursvloer, waar gehandeld wordt in maatschappelijke betrokkenheid. Er is één vuistregel: er wordt gehandeld met gesloten beurs. Want wat de één over heeft of vanuit materialen of mankracht kan bieden kan voor de ander zeer gewenst zijn en er is altijd een tegenprestatie.

Stokje overgedragen aan Perspektief, de locatie voor 2019
Afgelopen dinsdag is het stokje overgedragen door de Gemeente Delft, waar de beursvloer in 2018 in het Huis van de Stad plaats vond, aan Perspektief. Op 9 april 2019 gaat de rode loper uit bij Perspektief aan de Vulcanusweg 277 te Delft voor de Beursvloer Delft en Midden-Delfland 2019. En dat betekent: verrassend anders handelen! Benieuwd? Houd onze website in de gaten.

De beursvloer daar moet je bij zijn
De beursvloer daar moet je gewoon bij zijn. Wil je als bedrijf iets voor de maatschappij betekenen? Meld je dan nu aan. Ook kunnen de stichtingen, verenigingen en maatschappelijke initiatieven kunnen zich met hun vraag en ludieke tegenprestatie aanmelden. Ook dit jaar maken zij kans op een ‘live pitch’. Meer informatie en aanmelden via www.beursvloerdelft.nl