Verjaardag Abtswoude Bloeit

Vanaf 17:00 is iedereen welkom voor een hapje en een drankje en om 18:00 zal er een feestmaaltijd plaatsvinden met de bewoners.

Om 19:00 zal er een kleurrijke, creatieve en muzikale modeshow plaatsvinden. Studenten, senioren, cliënten van Perspektief en buurtbewoners laten zichzelf van hun mooiste kant zien. Er wordt onder andere kleding geshowd die ze de afgelopen weken zelf hebben gemaakt van oude en tweedehands kleding. Ondersteund door het project Paradijsvogels, wordt er een show neergezet waarin de bewoners zullen stralen!

Het belooft een gezellige en feestelijke avond te worden. U bent van harte welkom! Meer informatie vindt u op onze website.

In Abtswoude Bloeit wonen sinds maart 2018 studenten, senioren en cliënten van Perspektief onder één dak. Abtswoude Bloeit is een succesvolle samenwerking tussen SHS Delft, Perspektief, Pieter van Foreest en Cojo Housing. De modeshow is een initiatief van het project Paradijsvogels van Stichting DelftsPeil. In het project Paradijsvogels komen de gewone en bijzondere verhalen van Abtswoude Bloeit en omgeving tot leven.

Meer lezen over deze feestelijke dag? Lees dan verder op Abtswoude bloeit.