Aanpak huiselijk geweld

Huiselijk geweld komt vaker voor dan je denkt en iedereen kan ermee te maken krijgen: vrouw of man, jong of oud. Vaak speelt het geweld zich af tussen (ex)-partners en is het slachtoffer een vrouw. Maar ook mannen kunnen slachtoffer zijn. Binnen een relatie kan het geweld verschillende vormen aannemen en lichamelijk alsook geestelijk of seksueel van aard zijn. Wanneer er kinderen bij betrokken zijn, worden zij automatisch slachtoffer omdat zij getuige zijn.

Interventie Team Huiselijk geweld

Ben jij het slachtoffer van huiselijk geweld? Wil je daar met iemand over praten? Met iemand die deskundig is en ervaring heeft met slachtoffers van geweld? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Jouw gesprek met onze hulpverlener…

Naar Interventie Team Huiselijk geweld

Vrouwenopvang

Word jij thuis mishandeld of bedreigd en wil je ontsnappen aan deze geweldsituatie? Wij zorgen ervoor dat je, eventueel samen met jouw kinderen, snel verhuist naar een tijdelijke woonruimte op een geheim adres. Tijd om tot rust te komen.

Naar Vrouwenopvang

Jonge moeders

Voor zwangere meiden en (jonge ) moeders, vanaf 18 jaar, met kinderen die in moeilijkheden zijn geraakt, bijvoorbeeld door huiselijk geweld, financiële problemen, zelfstandig wonen of de opvoeding.

Naar Jonge moeders

Ambulant Team Huiselijk Geweld

Gezinnen, stellen zonder kinderen en individuele cliënten die te maken hebben met huiselijk geweld kunnen gebruik maken van onze ambulante hulpverlening. Samen met jullie/jou zorgen we ervoor dat het geweld stopt.

Naar Ambulant Team Huiselijk Geweld

Mannenopvang

Perspektief is één van de zes organisaties in Nederland die opvang biedt aan mannen die zich niet meer veilig voelen in hun eigen woonomgeving. De opvang is bedoeld voor mannen vanaf 18 jaar.

Naar Mannenopvang

Herstelgroepen

Stichting Perspektief organiseert herstelgroepen voor alle cliënten die willen werken aan hun herstel. De herstelgroepen zijn samengesteld naar thema: huiselijk geweld en kindermishandeling, tienermoeders, mannenopvang, etc.

Naar Herstelgroepen

Luisterlijn Hear My Voice

Soms ben je er nog niet aan toe om de stap te zetten om uit je huiselijk geweld-situatie te ontsnappen, maar heb je wél behoefte aan een luisterend oor. Dan kun je Hear my Voice bellen. Want wie A zegt hoeft niet altijd B te zeggen!

Naar Luisterlijn Hear My Voice