Vrouwenopvang


Word jij thuis mishandeld of bedreigd en wil je ontsnappen aan deze geweldsituatie? Wij zorgen ervoor dat je ,eventueel samen met jouw kinderen, snel verhuist naar een tijdelijke woonruimte op een geheim adres.

Tijd om tot rust te komen

Vrouwen maken om verschillende redenen gebruik van de opvang. Afhankelijk van leeftijd kan dit in een verzorgingshuis zijn. Veel vrouwen willen dat het geweld stopt, maar niet de relatie. Anderen willen juist niet meer teruggaan. Weer anderen weten het nog niet maar hebben tijd nodig om tot rust te komen. Tijdens het verblijf in een opvanghuis bereid je je voor op jouw nieuwe toekomst: hoe ga je om met jouw (ex-)partner, hoe ga je om met geld, hoe kun je jouw kinderen een goed thuis geven, enz. Al deze onderwerpen bepraat je met een hulpverlener, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan met jouw leven.

Direct regelen

Wil je dit direct regelen? Neem dan nu contact met ons op. Je wordt te woord gestaan door een deskundige hulpverlener, die jou informeert over de mogelijkheden en te nemen stappen. Maak je liever een afspraak voor een persoonlijk gesprek? Vaak kan dit nog op de dag zelf.