Wonen en Zorg

Wij zijn van mening dat kwetsbare burgers recht hebben op een eigen huis, betaalbaar en met zorg op maat dichtbij. Iedere cliënt wordt door ons begeleid vanuit de overtuiging dat ieder mens de wens en mogelijkheid heeft te groeien in zelfstandigheid en participatie. Dat geldt zeker ook voor mensen die zonder goede zorg en aandacht niet zelfstandig zouden kunnen wonen. We sluiten niemand uit. Onze missie: het voorkomen en terugdringen van langdurige dak- en/of thuisloosheid.

Beschermd wonen

Kun je vanwege jouw psychische problemen (nog) niet zelfstandig wonen? Dan kun je terecht in een beschermde woonvorm.Je krijgt begeleiding bij vragen en problemen die je in je dagelijkse leven tegenkomt.

Naar Beschermd wonen

Begeleid zelfstandig wonen

Heb je moeite om zelfstandig te wonen? Heb je psychiatrische problemen? Dan kun je bij ons terecht voor begeleiding in jouw thuissituatie bij vragen en problemen die jij in het dagelijkse leven tegenkomt.

Naar Begeleid zelfstandig wonen

Thuisbegeleiding

Bij Thuisbegeleiding gaat het om praktische hulp, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. De thuisbegeleiding wordt ingezet bij mensen die de regie over hun leven kwijt zijn.

Naar Thuisbegeleiding

Woonhotel Schoonegge – Rotterdam

Perspektief is van mening dat kwetsbare burgers recht hebben op een eigen huis, betaalbaar en met zorg op maat dichtbij. De beschermde woonvorm voor cliënten in Schoonegge biedt een veilig tijdelijk thuis.

Naar Woonhotel Schoonegge – Rotterdam