Werken bij Perspektief

Wie zijn wij?

Perspektief is een zorgorganisatie die staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven zoals dat hem of haar past. Met andere woorden: we bieden perspektief.

Cliënten worden toegeleid naar betaald of vrijwillig werk. Zij worden geholpen en ondersteund bij het opbouwen en in stand houden van een veilig netwerk van familie, vrienden en bekenden in de buurt.

We bouwen met onze zorgteams, ketenpartners en vrijwilligers in de wijk of buurt aan communities rondom kwetsbare mensen.

Waarom werken bij Perspektief?

Bij Perspektief denken we niet alleen in functies en competenties, maar ook in taken en rollen. Medewerkers krijgen ruimte voor de invulling van hun werk naar eigen professioneel inzicht. Samen met de cliënt en zijn netwerk zoek je naar de beste oplossingen om de zelfstandigheid en de kwaliteit van leven te bevorderen. Het sturen op maatschappelijk resultaat vraagt presente zorg en nieuw vakmanschap en leiderschap waarbij presentie is verenigd met resultaatverantwoordelijkheid.

Wij zijn een lerende organisatie die volgens ons Programma 23 de nieuwe medewerkers opleiden binnen Perspektief. Tijdens deze 23 maanden volgt de medewerker samen met de leidinggevende en andere betrokkenen een aantal stappen die o.a. te maken hebben met inwerken, vakbekwaamheid, deskundigheidsbevordering en loopbaanontwikkeling.

Wat krijg je bij Perspektief?

Als je bij Perspektief in dienst komt dan belonen we volgens de cao GGZ. Dat betekent een marktconform salaris, ruim vijf en halve week vakantie per jaar, en naast vakantietoeslag een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Onregelmatige diensten kunnen onderdeel zijn van je functie (voor medewerkers woonzorg en huismeesters), worden ruim van te voren ingeroosterd en daar ontvang je conform cao GGZ onregelmatigheidstoeslag over.

Het werken met mobiele (smart) devices behoort tot de mogelijkheden binnen Perspektief, maar is afhankelijk van je functie.

Hoe solliciteren?

Wil je solliciteren? Wij zijn altijd op zoek naar Perspektief DNA!

Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nl

We vinden het heel belangrijk dat je je sollicitatie voorziet van een motivatie. Stuur je alleen een CV, zonder motivatiebrief, dan loop je kans dat we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 015-2841000.

Ben je op zoek naar een leuke stageplek?

Stagiaires (MBO en HBO)

Sector : Maatschappelijke Opvang, Aanpak Huiselijk Geweld, GGZ
Standplaats : Den Haag, Delft, Rotterdam, Westland, Landsingerland
Uren per week : 24 – 32 uur
Welke opleidingen : MMZ niveau 3 of 4, Bachelor Social Work

Wat is jouw rol als stagiair(e)?
Als stagiair(e) werk je mee binnen 1 van onze teams en draag je bij aan het leefklimaat en de begeleiding van kwetsbare groepen. Je wordt altijd begeleid door een gediplomeerd professional en wij zijn natuurlijk een Erkend Leerbedrijf!

Wij zijn een dynamische organisatie met volop leer- en groeimogelijkheden. Als jij enthousiast bent over ons en wij zijn enthousiast over jou, dan maak je kans om na je stage een baan bij ons te krijgen. Je stroomt dan direct door naar ons Route 23 deskundigheidsprogramma.

Wat we van je vragen:
• Dat je een MBO of HBO opleiding volgt die relevant is voor ons werk in de zorg;
• Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef en ondernemerschap
• Van nature een persoon die in staat is tot verbinden en contact maken, motiveren en stimuleren.

Wat wij je bieden
Je krijgt professionele begeleiding en natuurlijk een stagevergoeding. Je werkt in een leuk team met volop leermogelijkheden.

Vrijwilligers

De vrijwilliger ondersteunt de cliënt op het gebied van welzijn en welbevinden.

Het ondersteunen van onze cliënten is niet vrijblijvend, maar vraagt competente inzet. Perspektief zoekt dan ook vrijwilligers die klantgericht, resultaatgericht, samenwerkingsgericht en ontwikkelingsgericht zijn.

Wij zoeken vrijwilligers die:

ondersteuning bieden op de locatie door middel van hun vakkennis

of

die zich inzetten als maatje van een cliënt

Uitgaande van de missie, visie en strategie wil Perspektief bij voorkeur vrijwilligers vanuit de wijk, waar cliënten worden ondersteund bij allerlei activiteiten binnen- en buitenshuis. Hiermee speelt Perspektief in op de participatiemaatschappij en een leefbare wijk en buurt

Wil je ook vrijwilliger worden? Laat ons weten wat je zou kunnen betekenen voor ons, of wat je leuk zou vinden om te doen, klik hier.

Woonbegeleiders (MBO-4, 28-36 uur) voor de Maatschappelijke Opvang in Delft

Perspektief is per direct op zoek naar:

Woonbegeleiders (MBO-4, 28-36 uur) voor 

Maatschappelijke Opvang in Delft

Relatiegericht, Ondernemend en Vakkundig

Passie, lef en ondernemerschap staan hoog in ons vaandel. Wij denken in kansen en geloven in leren door doen en successen te vieren. Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

De Maatschappelijke Opvang bestaat uit drie onderdelen. Het Dienstencentrum (overdag) en de Nachtopvang (avond/nacht) bieden onderdak en ondersteuning voor mensen  zonder dak boven hun hoofd. Het Sociaal Pension is een doorstroomvoorziening waar men tijdelijk kan wonen en hulp krijgt bij het weer op de rails krijgen van het leven.

Waarom werken bij Perspektief?

Perspektief is een zorgorganisatie die staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven, zoals dat hem of haar past. Met andere woorden: we bieden perspectief.

Cliënten worden toegeleid naar betaald of vrijwillig werk. Zij worden geholpen en ondersteund bij het opbouwen en in stand houden van een veilig netwerk van familie, vrienden en bekenden in de buurt.

Wij zijn een lerende organisatie die volgens ons opleidingstraject “Route 23” nieuwe medewerkers opleiden binnen Perspektief. Het doel hiervan is om de nieuwe medewerker inzicht te geven in het proces en de te doorlopen stappen in de eerste 23 maanden van het dienstverband. Tijdens deze 23 maanden volgt de medewerker samen met de leidinggevende en andere betrokkenen een aantal stappen die o.a. te maken hebben met inwerken, vakbekwaamheid, deskundigheidsbevordering en loopbaanontwikkeling.

Wat Perspektief jou biedt

Als je bij Perspektief in dienst komt dan belonen we volgens de cao GGZ. Dat betekent een marktconform salaris, ruim vijf en halve week vakantie per jaar, en naast vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Onregelmatige diensten zijn een onderdeel van je functie, worden ruim van te voren ingeroosterd en daar ontvang je conform cao GGZ onregelmatigheidstoeslag over.

Wat we van jou vragen

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in de zorg, zoals SPH/MWD of een vergelijkbare opleiding
 • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef en ondernemerschap
 • Aantoonbaar uitstekende vaardigheden ten behoeve van het verbinden en contact maken, motiveren, stimuleren, instrueren en waar nodig begrenzen van cliënten
 • Ervaring in groepswerk en/of ambulant werk waarbij je aantoonbaar hebt bij gedragen aan herstel en meedoen in de maatschappij
 • Een natuurlijke vaardigheid om te werken aan een setting met orde, rust en gastvrijheid
 • Het vermogen om samen te werken met diverse collega’s, ketenpartners en het sociale netwerk van de doelgroep

Wat doe je zoal als Woonbegeleider?

Als Woonbegeleider bied je hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van de locatie. Je geeft uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk. Je draagt zorg voor rapportage in het cliëntdossier.

Informatie en solliciteren

Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nl met daarbij als onderwerp Woonbegeleider Maatschappelijke Opvang.

 • Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met maandag 30 september 2019.
 • Op 7 oktober a.s. houden wij tussen 14.00 uur en 17.00 uur speeddates met de sollicitanten die geselecteerd worden op hun brief en CV.
 • Tussen 10 en 12 oktober a.s. zijn er meeloopdagen gepland
 • Tweede gesprekken vinden plaats op 14 oktober a.s.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de sollicitatieprocedure. Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met teammanager Robert de Wee, of P&O adviseur Suzanne Ruhrup 015 – 284 1000.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Leer-werkplek (MBO, 28-32 uur) bij de Maatschappelijke Opvang in Delft

Leer-werkplek (MBO, 28-32 uur)
bij de Maatschappelijke Opvang in Delft

Ben jij toe aan een carrière switch richting de zorg, maar ontbreken de juiste papieren? Heb je affiniteit met de zorg en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen, een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg? Solliciteer dan nu voor een leer-werkplek bij Perspektief!

Waar ga je werken?
De Maatschappelijke Opvang bestaat uit vier onderdelen. Het Dienstencentrum (overdag) en de Nachtopvang (avond/nacht) bieden onderdak en ondersteuning voor mensen zonder dak boven hun hoofd. Het Sociaal Pension is een doorstroomvoorziening waar men voor middellange termijn kan wonen en hulp krijgt bij het weer op de rails krijgen van het leven. De Short Stay is een voorziening voor kortdurend wonen met begeleiding naar herstel.

Waarom werken bij Perspektief?
Passie, lef en ondernemerschap staan hoog in ons vaandel. Wij denken in kansen en geloven in leren door doen en successen te vieren. Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven, zoals dat hem of haar past. Met andere woorden: we bieden perspectief. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning.

Wat jij als nieuwe collega van Perspektief krijgt
Een gerichte MBO-4 opleiding op kosten van Perspektief. Je krijgt een leer-werkovereenkomst bij Perspektief met een passende vergoeding conform de cao GGZ. Wij zijn een lerende organisatie met ruimte om fouten te maken. Je krijgt goede begeleiding van collega’s en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Onregelmatige diensten zijn een onderdeel van je functie, worden ruim van te voren ingeroosterd. Mobiele telefoon is onderdeel van je uitrusting om je werk te doen.

Wat we van jou vragen

 • De bereidheid om enthousiast om een gerichte MBO-4 opleiding (MMZ) te starten en het geleerde in praktijk te brengen
 • Openstaan voor feedback
 • Fouten durven maken
 • Leervermogen
 • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef en ondernemerschap
 • Aantoonbaar uitstekende vaardigheden ten behoeve van het verbinden en contact maken, motiveren, stimuleren, instrueren en waar nodig begrenzen van cliënten
 • Een natuurlijke vaardigheid om te werken aan een setting met orde, rust en gastvrijheid
 • Het vermogen om samen te werken met diverse collega’s, ketenpartners en het sociale netwerk van de doelgroep

Wat doe je als leerling Medewerker Woonzorg?
Als leerling Medewerker Woonzorg ondersteun je de collega medewerkers woonzorg en begeleiders bij de hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van de locaties. Je geeft (mede) uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk.

Informatie en solliciteren
Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nl met daarbij als onderwerp Leer-werkplek Medewerker Woonzorg Maatschappelijke Opvang.

 • Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met zondag 13 oktober a.s.
 • Op woensdagochtend 16 oktober a.s. houden wij speeddates (kennismakingsgesprekken van 10 minuten) met de sollicitanten die geselecteerd worden op hun motivatiebrief en CV
 • Een vast onderdeel van de selectieprocedure is een meeloop ochtend/ middag op onze maatschappelijke opvang locatie in Delft. Dit zal plaatsvinden in week 43
 • Het tweede gesprek vindt plaats op maandag 28 oktober a.s.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de sollicitatieprocedure.
Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert de Wee: 015 – 284 1000.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Persoonlijk begeleiders (HBO, 28-36 uur) voor Team Binnenstad in Delft

Perspektief is per direct op zoek naar:

Persoonlijke begeleiders (HBO, 28-36uur) voor

Team Binnenstad van de Maatschappelijke Opvang in Delft

Passie, lef en ondernemerschap staan hoog in ons vaandel. Wij denken in kansen en geloven in leren door doen en successen te vieren. Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

De Maatschappelijke Opvang bestaat uit vier onderdelen. Het Dienstencentrum (overdag) en de Nachtopvang (avond/nacht) bieden onderdak en ondersteuning voor mensen  zonder dak boven hun hoofd. Het Sociaal Pension is een doorstroomvoorziening waar men voor middellange termijn kan wonen en hulp krijgt bij het weer op de rails krijgen van het leven. De Short Stay is een voorziening voor kortdurend wonen met begeleiding naar herstel. We laten cliënten niet zomaar los wanneer ze weer op zichzelf wonen, want ook daarna staan we klaar voor ondersteuning en begeleiding waar nodig. Het team waar je bij komt werken is verantwoordelijk voor de ambulante begeleiding van alle cliënten in deze keten. Je krijgt een eigen caseload waarmee je op weg gaat van dakloosheid naar duurzaam zelfstandig wonen.

Waarom werken bij Perspektief?

Perspektief is een zorgorganisatie die staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven zoals dat hem of haar past. Met andere woorden: we bieden perspectief.

Cliënten worden toegeleid naar betaald of vrijwillig werk. Zij worden geholpen en ondersteund bij het opbouwen en in stand houden van een veilig netwerk van familie, vrienden en bekenden in de buurt.

Nieuwe medewerkers worden opgeleid middels ons on-boarding programma Route 23. Het doel van hiervan is om de nieuwe medewerker inzicht te geven in het proces en de te doorlopen stappen in de eerste 23 maanden van het dienstverband. Tijdens deze 23 maanden volgt de medewerker samen met de leidinggevende en andere betrokken een aantal stappen die o.a. te maken hebben met inwerken, vakbekwaamheid, deskundigheidsbevordering en loopbaanontwikkeling.

Wat jij als nieuwe collega van Perspektief krijgt

Als je bij Perspektief in dienst komt dan belonen we volgens de cao GGZ. Dat betekent een marktconform salaris, ruim vijf en halve week vakantie per jaar, en naast vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Mobiele telefoon en laptop zijn onderdeel van je uitrusting om je werk te doen.

Wat we van je vragen:

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding in de zorg, bij voorkeur Bachelor Social Work (MWD/SPH) of een vergelijkbare opleiding;
 • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef, ondernemerschap, verbinding, vertrouwen en vakmanschap;
 • Aantoonbaar uitstekende vaardigheden ten behoeve van het verbinden en contact maken, motiveren, stimuleren, instrueren en waar nodig begrenzen van cliënten
 • Ervaring in groepswerk en/of ambulant werk waarbij je aantoonbaar hebt bij gedragen aan herstel en meedoen in de maatschappij
 • Een natuurlijke vaardigheid om te werken aan een setting met orde, rust en gastvrijheid
 • Het vermogen om samen te werken met diverse collega’s, ketenpartners en het sociale netwerk van de doelgroep

Wat is jouw rol als persoonlijk begeleider?

Bij Perspektief hebben begeleiders veel regelruimte en verantwoordelijkheid.  Je bent zowel casemanager als regisseur: op inhoud en proces.  Je werkt methodisch en je beweegt mee met de eigenheid van de cliënt zonder daarbij het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.  In het proces werk je nauwkeurig, je legt verslag en onderhoudt externe contacten. Je hebt je werk goed georganiseerd, zowel voor jezelf, als voor de cliënt en de stakeholders. Je maakt zaken af en zet de puntjes op de i. Persoonlijk begeleiders van Team Binnenstad werken met mensen die in verschillende fases van de Maatschappelijke Opvang verblijven: van recent dakloos en midden in de crisis tot en met mensen die net weer op eigen benen staan met een zelfstandige woning.

Informatie en solliciteren

Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nl met daarbij als onderwerp Persoonlijk begeleider Team Binnenstad Maatschappelijke Opvang.

 • Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met donderdag 10 oktober 2019
 • Op 15 oktober tussen 14.00 uur en 17.00 uur houden wij speeddates met de sollicitanten die geselecteerd worden op hun brief en CV
 • Op 17 oktober meeloopochtend
 • Tweede gesprekken vinden plaats op maandag 28 oktober tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert de Wee: 015-2841000.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Woonbegeleider (MBO-4, 1 FTE) voor de locatie Anjerhof te Naaldwijk

Voor onze locatie Anjerhof in Naaldwijk zijn wij per direct op zoek naar:

Woonbegeleider (MBO-4, 1 FTE)

Relatiegericht, Ondernemend en Vakkundig

Passie, lef en ondernemerschap staan hoog in ons vaandel. Wij denken in kansen en geloven in leren door doen en successen te vieren. Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom werken bij Perspektief?

Perspektief is een zorgorganisatie die staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven zoals dat hem of haar past. Met andere woorden: we bieden perspectief.

Cliënten worden toegeleid naar betaald of vrijwillig werk. Zij worden geholpen en ondersteund bij het opbouwen en in stand houden van een veilig netwerk van familie, vrienden en bekenden in de buurt.

Wij zijn een lerende organisatie die volgens ons Programma 23 de nieuwe medewerkers opleiden binnen Perspektief. Het doel van hiervan is om de nieuwe medewerker inzicht te geven in het proces en de te doorlopen stappen in de eerste 23 maanden van het dienstverband. Tijdens deze 23 maanden volgt de medewerker samen met de leidinggevende en andere betrokken een aantal stappen die o.a. te maken hebben met inwerken, vakbekwaamheid, deskundigheidsbevordering en loopbaanontwikkeling.

Wat jij als nieuwe collega van Perspektief krijgt

Als je bij Perspektief in dienst komt dan belonen we volgens de cao GGZ. Dat betekent een marktconform salaris, ruim vijf en halve week vakantie per jaar, en naast vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Onregelmatige diensten zijn een onderdeel van je functie, worden ruim van te voren ingeroosterd en daar ontvang je conform cao GGZ onregelmatigheidstoeslag over. Een iPhone en IPad zijn onderdeel van je uitrusting om je werk te doen.

 Wat we van jou vragen

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in de zorg zoals MWD of een vergelijkbare opleiding
 • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef en ondernemerschap
 • Aantoonbaar uitstekende vaardigheden ten behoeve van het verbinden en contact maken, motiveren, stimuleren, instrueren en waar nodig begrenzen van cliënten
 • Ervaring in ambulant werk waarbij je aantoonbaar hebt bij gedragen aan herstel en meedoen in de maatschappij
 • Een natuurlijke vaardigheid om te werken aan een setting met orde, rust en gastvrijheid
 • Het vermogen om samen te werken met diverse collega’s, ketenpartners en het sociale netwerk van de doelgroep.
 • In bezit van rijbewijs en auto.

Wat doe je zoal als Woonbegeleider?

Op onze locatie Anjerhof verblijven cliënten met een psychiatrische en/of justitiële achtergrond, soms gecombineerd met cognitieve beperkingen of verslavingsproblematiek. Als Woonbegeleider bied je hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van de locatie. Je geeft uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk. Je draagt zorg voor rapportage in het cliëntdossier.

Informatie en solliciteren

Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nl  met daarbij als onderwerp Woonbegeleider Anjerhof.   

 • Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met zondag 20 oktober a.s.
 • Op donderdag 24 oktober a.s. houden wij de kennismakingsgesprekken (van 30 minuten) met de sollicitanten die geselecteerd worden op hun motivatiebrief en CV 
 • Een vast onderdeel van de selectieprocedure is een meeloopochtend/ middag op onze locatie in Naaldwijk. Dit zal plaatsvinden in week 44 

 De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de sollicitatieprocedure. Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Wissink: 015 – 284 1000. 

 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Ondersteuner (Nachtwaker, 078 FTE) voor de locatie Anjerhof te Naaldwijk

Voor onze locatie Anjerhof in Naaldwijk zijn wij per direct op zoek naar:

Ondersteuner (Nachtwaker)

Totaal 0,78 FTE

Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom werken bij Perspektief?

Perspektief is een zorgorganisatie die staat voor herstel en participatie van kwetsbare mensen. Mensen bij wie het leven niet vanzelf gaat, helpen we in balans te komen en het leven weer vorm te geven zoals dat hem of haar past. Met andere woorden: we bieden perspectief.

Cliënten worden toe geleidt naar betaald of vrijwillig werk. Zij worden geholpen en ondersteund bij het opbouwen en in stand houden van een veilig netwerk van familie, vrienden en bekenden in de buurt.

Nieuwe medewerkers worden opgeleid middels ons on-boarding programma Route 23. Het doel van hiervan is om de nieuwe medewerker inzicht te geven in het proces en de te doorlopen stappen in de eerste 23 maanden van het dienstverband. Tijdens deze 23 maanden volgt de medewerker samen met de leidinggevende en andere betrokken een aantal stappen die o.a. te maken hebben met inwerken, vakbekwaamheid, deskundigheidsbevordering en loopbaanontwikkeling.

Wat jij als nieuwe collega van Perspektief krijgt

Als je bij Perspektief in dienst komt dan belonen we volgens de cao GGZ. Dat betekent een marktconform salaris, ruim vijf en halve week vakantie per jaar, en naast vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Onregelmatige diensten zijn een onderdeel van je functie, worden ruim van te voren ingeroosterd en daar ontvang je conform cao GGZ onregelmatigheidstoeslag over.

Wat we van jou vragen:

 • Minimaal niveau MBO 2 in richting van Beveiliging, Helpende Zorg & Welzijn, Facilitair of Techniek;
 • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef, ondernemerschap, verbinding, vertrouwen en vakmanschap;
 • Enige kennis van de doelgroep en ervaring met toezicht;
 • Ervaring in de zorg is een pre.

Functieomschrijving

Als nachtwaker houd je tijdens de avond- en nachturen toezicht op de locatie van Perspektief met als doel bij te dragen aan de nachtrust en veiligheid van cliënten en omgeving. In voorkomende gevallen bied je ondersteuning aan cliënten en handel je volgens de geldende protocollen crisissituaties af. Indien noodzakelijk/wenselijk kan contact gezocht worden met een collega van de bereikbaarheidsdienst. Daarnaast verricht je werkzaamheden van algemeen ondersteunende, administratieve, licht technische en huishoudelijke aard.

Sollicitatie en informatie

Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nl  met daarbij als onderwerp Ondersteuner (Nachtwaker) Anjerhof.  

 • Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met zondag 20oktober a.s.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de sollicitatieprocedure. Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Wissink:

015 – 284 1000. 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.