Medewerkers Woonzorg

(MBO, 28-32 uur) Team Westland

Medewerkers Woonzorg (MBO, 28-32 uur) Team Westland

Relatiegericht, Ondernemend en Vakkundig

Ben jij de Medewerker Woonzorg die zowel binnen een groepsetting als ambulant een gevarieerde doelgroep van Woonhotel Westland kan ondersteunen in wonen, werken en opbouwen van een gezond netwerk? Heb je een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we van je vragen

  • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 4 – opleiding
  • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef en ondernemerschap
  • Aantoonbaar uitstekende vaardigheden ten behoeve van het verbinden en écht contact maken, motiveren, stimuleren, instrueren en waar nodig begrenzen van de doelgroep
  • Ervaring in groepswerk of ambulant werk waarbij je aantoonbaar hebt bij gedragen aan herstel en meedoen in de maatschappij
  • Aantoonbaar uitstekende sociaal pedagogische vaardigheden
  • Een natuurlijke vaardigheid om te werken aan een setting met orde, rust en gastvrijheid
  • Het vermogen om samen te werken met diverse collega’s, ketenpartners en het sociale netwerk van de doelgroep

Wat doe je zoal als Medewerker Woonzorg?

Als Medewerker Woonzorg bied je hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van Woonhotel Westland. Je geeft uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk.  Op Woonhotel Westland verblijven cliënten met een psychiatrische en/of justitiële achtergrond, soms gecombineerd met cognitieve beperkingen of verslavingsproblematiek.  Je draag zorg voor registratie en rapportage in het cliënt volgsysteem.

De randvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een positieve veranderende omgeving in een leuk team met ruimte om jezelf te ontwikkelen. De inschaling is conform cao GGZ min. € 1.790,- bruto per maand op basis van 36 uur (fulltime) tot max. € 2.524,- bruto per maand op basis van 36 uur (fulltime). Onregelmatige diensten kunnen onderdeel zijn van je functie.

Informatie en solliciteren

Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nu met daarbij als onderwerp Medewerker Woonzorg Team Westland. Solliciteren voor deze  functie kan tot en met uiterlijk 30 juli 2017.

Interne kandidaten hebben voorrang. Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Christiaan Brouwer van de afdeling P&O, telefoonnummer 015-2841000.

Renate Streefland
Afdeling P&O