MWZ (MBO-4) 28-36 uur voor Maatsch. opvang te Delft

Relatiegericht, Ondernemend en Vakkundig

Passie, lef en ondernemerschap staan hoog in ons vaandel. Wij denken in kansen en geloven in leren door doen en successen te vieren. Cliënten van Perspektief werken aan herstel en participatie, zelfredzaamheid en burgerschap. De koers is gericht op eigen kracht en eigen regie op weg naar zelfstandig wonen met passende ondersteuning. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

De Maatschappelijke Opvang bestaat uit drie onderdelen. Het Dienstencentrum (overdag) en de Nachtopvang (avond/nacht) bieden onderdak en ondersteuning voor mensen  zonder dak boven hun hoofd. Het Sociaal Pension is een doorstroomvoorziening waar men tijdelijk kan wonen en hulp krijgt bij het weer op de rails krijgen van het leven.

Wat je van ons krijgt

 Als je bij Perspektief in dienst komt dan belonen we volgens de cao GGZ. Dat betekent een marktconform salaris, ruim vijf en halve week vakantie per jaar, en naast vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van ruim 8%. Onregelmatige diensten zijn een onderdeel van je functie, worden ruim van te voren ingeroosterd en daar ontvang je conform cao GGZ onregelmatigheidstoeslag over. Mobiele telefoon en laptop zijn onderdeel van je uitrusting om je werk te doen.

Wat we van jou vragen

  • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 4 – opleiding
  • Verbinding met de kernwaarden van Perspektief: passie, lef en ondernemerschap
  • Aantoonbaar uitstekende vaardigheden ten behoeve van het verbinden en contact maken, motiveren, stimuleren, instrueren en waar nodig begrenzen van cliënten
  • Ervaring in groepswerk en/of ambulant werk waarbij je aantoonbaar hebt bij gedragen aan herstel en meedoen in de maatschappij
  • Een natuurlijke vaardigheid om te werken aan een setting met orde, rust en gastvrijheid
  • Het vermogen om samen te werken met diverse collega’s, ketenpartners en het sociale netwerk van de doelgroep

Wat is jouw rol als Medewerker Woonzorg?

Als Medewerker Woonzorg bied je hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van de locatie. Je geeft uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk. Je draagt zorg voor rapportage in het cliëntdossier.

Informatie en solliciteren

Solliciteren kan direct! Mail je motivatiebrief en je CV naar vacatures@perspektief.nu met daarbij als onderwerp Medewerker Woonzorg  Maatschappelijke Opvang.

  • Solliciteren voor deze functie kan uiterlijk tot en met dinsdag 27 maart 2018
  • Op dinsdag 3 april tussen 17.00 uur en 20.00 uur houden wij speeddates met de sollicitanten die geselecteerd worden op hun motivatiebrief en CV

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert de Wee: 015 – 284 1000.