Vacatures Business Controller en ICT Professional per direct!

Onze medewerkers

Onze medewerkers (willen) behoren tot de beste in hun vak. Als geen ander weten wat de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied zijn en dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Bij Perspektief kun je rekenen op energie, verbindingskracht, deskundigheid en daadkracht.

Perspektief wil dé organisatie zijn van en voor professionals en cliënten en hun omgeving. Ons doel is maatschappelijk resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisatie blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij onze organisatie? Dan willen we jou graag leren kennen!

Wat is jouw rol als ICT professional en Business controller

Als ICT professional ga je je in eerste instantie bezighouden met de implementatie van AFAS gekoppeld aan ONS en EXACT, het applicatiebeheer en de implementatie van de Digitale Werkplek de devices en Mobile Device Management (MDM). Kortom, jij gaat er voor zorgen dat alles rondom de Digitale Werkplek, hardware en ondersteuning hierop, perfect is geregeld.

Als business controller help je mee met de coördinatie en uitvoering van de planning & control cyclus. Met je collega’s van de administratie zorg je ervoor dat er een maandelijkse afsluiting plaatsvindt en dat hier tijdig de juiste rapportages en analyses op worden gemaakt. In deze functie ben je allround met informatiemanagement bezig en ga je je in eerste instantie bezig houden met de ontwikkeling en implementatie van onze BI-tool. Je bent medeverantwoordelijk voor optimalisatie van complexe processen rondom het vertalen van productiegegevens naar financiële gegevens, en personeels- en cliëntgegevens naar kwaliteitsgegevens en de verslaglegging hiervan incl. rapportage aan de stakeholders. Tot slot ga je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het contractbeheer.

Over het team

Het team Finance, Control en ICT staat voor een ontwikkelopgave. Er is tegelijkertijd operationeel een hoop werk te verrichten. De werkzaamheden zijn divers.

Je hebt een hands-on mentaliteit.  je bent mede-kartrekker in het optimaliseren van de dienstverlening op het gebied van financiën, control  en ICT en je zorgt voor een kwaliteitsslag. Je helpt je collega’s door proactief te signaleren en te adviseren.

Als professional van Perspektief heb je niet alleen collega’s bij de verschillende zorgteams maar bouw je ook aan je netwerk bij ons op kantoor. Perspektief als werkgever betekent dat wij voor jou aan het werk zijn om een fantastische nieuwe ervaring te verwerven in een bijzondere zorgorganisatie. Daarnaast geven wij een boost aan je persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap, door jou te faciliteren in het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen.

Bovendien kun je rekenen op bijzonder sociale activiteiten. Hierdoor verbinden wij onze cliënten aan professionals en hun netwerk in de buurt, wijk of stad. Door kennisdeling breng jij je deskundigheid naar een hoger niveau en creëren wij daadkrachtige persoonlijkheden.

Wat wij van jou vragen

Wij willen ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk mooie “opdrachten” gaat doen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken om jou te plaatsen op de meest fantastische “opdrachten” zoeken wij naar nieuwe collega’s die grotendeels aan het profiel voldoen waar onze organisatie veelal naar zoekt.

  • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Een communicatief sterke persoonlijkheid (je hebt er geen problemen mee om mee te praten en je te laten horen. Zowel op zakelijk vlak als in de sociale sfeer)
  • Een energiek en initiatiefrijk persoon die resultaten behalen belangrijk vindt
  • Iemand die problemen ziet als een uitdaging, ga je aan de slag in een omgeving waar je veranderingen moet bewerkstelligen)
  • Een teamspeler die denkt in kansen
  • Iemand die zich helemaal kan vinden in de kernwaarden van Perspektief; Passie, Lef en Ondernemerschap. Met een Daadkrachtig, Verbindend, Deskundig profiel.

Wat Perspektief jou biedt

Naast een ambitieus en bijzonder gezellig team bieden wij je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een mooie organisatie. Je hebt de mogelijkheid om een versnelling te geven aan je carrière, o.a. door het volgen van opleidingen en trainingen. Over je salaris gaan wij graag verder in gesprek.

Bedrijfsinformatie

Perspektief is een zorginstelling met ruim 400 professionals en 170 vrijwilligers. Wij leveren diensten en begeleiden ca. 2500 cliënten in

Zuid Nederland bij wonen, werk, netwerk en veiligheid. Onze doelgroep is divers en complex. Zeer kwetsbare mensen die op een zijspoor zijn geraakt, “onderin de ton” van de samenleving. Dakloosheid. Huiselijk geweld. Psychische problemen of verslaving. Onze begeleiding is gericht op het vergroten van eigen regie en herstel van het gewone leven. Onze collectieve ambitie is sociale inclusie, maatschappelijke participatie en duurzame veiligheid voor de allerkwetsbaarsten in krachtige wijken.

Wij maken de beweging van een klassieke (zorg)organisatie naar een creatieve en innovatieve maatschappelijke onderneming met een community karakter, die maatschappelijke participatie mogelijk maakt, betaalbaar en met resultaat.

Perspektief is een ontmoetingsplek in de buurt die mensen in contact brengt met elkaar, met werk en leren, koken en eten, bijeenkomsten en evenementen. Onze klanten en professionals zijn verhalenvertellers. Een ontmoeting met ons is een beleving om niet te vergeten.

Perspektief vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid oplossen. Door mensen uit te dagen hun talenten te benutten en met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen werken, leren en leuke kunnen dingen doen en vooral zelf bijdragen aan een beter leven en een leefbare buurt.

Bij Perspektief gaat het erover dat passie, lef en ondernemerschap, leidt tot bewustzijn en gedrag dat je als professional het verschil maakt in het leven van mensen. Bij PerspeKtief draait het om de klant centraal stellen en met plezier en enthousiasme je werk doen.

Het echte gesprek wordt gevoerd waarin duidelijk wordt waar je goed in bent en wat je wil. Van daaruit gaan wij stap voor stap samen met jou aan de slag, kijken wat je zelf kan, wat jouw netwerk kan betekenen, wat wij voor jou gaan doen en welke hulp nodig is over de grenzen van onze organisatie heen.

PerspeKtief is volop in beweging en groeit elke dag. We denken in kansen. Leren door doen. Tellen en vertellen. Vieren successen. Het echte gesprek wordt gevoerd, waarbij vragen stellen centraal staat. Werken vanuit een vaste structuur en systeem is niet zaligmakend. PerspeKtief creëert ruimte om te werken vanuit vertrouwen, verbinding en vakmanschap, waarbij de denkrichting vanuit de bedoeling steeds volop aandacht krijgt.

Onze medewerkers (willen) behoren tot de beste in hun vak. Als geen ander weten wat de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied zijn en dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Bij Perspektief kun je rekenen op energie, verbindingskracht, deskundigheid en daadkracht.

Perspektief wil dé organisatie zijn van en voor professionals en cliënten en hun omgeving. Ons doel is maatschappelijk resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisatie blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij onze organisatie? Dan willen we jou graag leren kennen!

Contactinformatie

Voor meer informatie neem je contact op met Reinder-Jan Hakenkruger via telefoonnummer 06-51287937. Solliciteren voor deze functies kan uiterlijk tot en met vrijdag 30 maart 2018

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.