Samenwerken met Perspektief

Van zorg naar ondernemerschap!

Nieuw project De Groene Terp vergroot zelfvertrouwen kinderen

Ons nieuwe project de Groene Terp zal het zelfvertrouwen van kinderen vergroten

Project De Groene Terp: Paarden activiteit

Spelen, natuur en dier hebben een bewezen effect op het zelfvertrouwen van kinderen met traumatische ervaringen in de opvang. Het zorgt voor veiligheid, vertrouwen en het leren samenwerken met elkaar. Kijk en luister naar bijgaand filmpje. Het zegt alles wat je wilde vragen (geluid aan!)

Perspektief is er zo trots op dat zij volgende week haar icoonlocatie De Groene Terp opent. Vanaf volgende week is dit onze manier van werken!

#HuisjeBoompjeBeestje #GroeneTerp #Kinderpostzegels #FondsKinderpostzegels #VeiligWonen #VeiligeToekomst #KindvriendelijkeOpvang #DeTerp

Meer informatie over dit project op de volgende pagina’s:
* Project De Groene Terp
Project Groene Terp: alles wat je aandacht geeft groeit!
* Nieuw project De Groene Terp vergroot zelfvertrouwen kinderen
* Project binnen Perspektief-Huisje Boompje Beestje

Delft Business - Inspireren

Perspektief biedt hulpverlening aan mensen die een vorm van zorg nodig hebben en door omstandigheden een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Deze reeks laat zien hoe cliënten via Perspektief de weg naar werk hebben gevonden en hoe ondernemers dit hebben ervaren.

Lees hier het verhaal van Dénise Le Grand.
Lees hier het verhaal van Chris.
Lees hier het verhaal van René den Harder.
Lees hier het verhaal van Seveda Colgecen.

Bent u ook op zoek naar bijzondere mensen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Geef onze mensen een kans!

Het is ontzettend lastig uit te leggen wat we precies doen; hoe wij geloven dat werk de beste zorg is. We bieden catering, schoonmaak, vervoer, vergadermogelijkheden, werken samen met Buytendelft kinderboerderij en speeltuin en met Woonbron. We hebben een klussenteam en een meubelmakerij en binnenkort een kringloopwinkel. Perspektief heeft niet alleen een zorgfunctie, het gaat veel verder. Wij richten ons op maatschappelijk ondernemerschap. De inzichten en samenwerking met gedreven ondernemers zijn voor ons extreem waardevol

Geef ons een kans! De ervaring leert dat elkaar ontmoeten en verhalen vertellen werkt. Of het nu gaat om het afnemen van onze producten of diensten of het gebruikmaken van onze fantastische locatie voor een event, productiewerk, vergadering, lunch of diner. Die plek is het kloppend hart in een buurt waar iedereen meetelt en elke dag een nieuwe kans biedt op herstel, leren en meedoen.

Beste ondernemer, dank voor het lezen en mail mij
Barbara Berkelaar,
Bestuurder
B.Berkelaar@perspektief.nl

Welke ondernemer met lef doet met ons mee?

Middels deze oproep wil ik jullie vertellen dat er winst valt te halen door samen te werken met Perspektief. Winst bij een zorginstelling? Jazeker! Winst door mooie producten en goede dienstverlening, maar vooral winst in menswaarde, een toekomstperspectief bieden. Wij zoeken ondernemers die hun nek uit durven steken, die vooruitdenken en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt willen helpen door tijd en energie te investeren in ontmoeten, leren en verbinden. Samen aan een oplossing werken van een kansarme naar een kansrijke toekomst

Hoe gaan we dat samen doen? Het nieuws over onze eerste succesvolle dinnershow aan de Vulcanusweg zal niemand ontgaan zijn. Zo’n 450 gasten, bediend door 55 vrijwilligers, onder wie buurtgenoten, ondernemers en relaties, zijn getrakteerd op een heerlijk driegangenmenu en een mooi programma. Perspektief vindt dat iedereen erbij hoort en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen kunnen zij zelf bijdragen aan een leefbare buurt en stad. Deze dinnershow past perfect in onze visie, want je moet de mensen en de werkwijze van Perspektief zelf meemaken om het te begrijpen.